söndag 5 april 2009

Vit makt-partiet 4,2%

I Demoskops sensationella väljarbarometer som presenterades igår kanske skall tas med en nypa salt. Men att SD fick 4,2% och därmed överträffade såväl C som KD leder oss till frågan om vad som händer ifall partiet äntrar riksdagen.

Med tanke på SR Kalibers senaste upptäckt, lär sånghäftet på riksdagens personalfester att kompletteras med diverse vit maktmusik, Olof Palme-skämt och kvinno- och homonedvärderande snapsvisor. Varje tjugofemte svensk tycker att det är helt okej. Eller så vet de bara inte om det.

Alternativt så är det dags för medie-Sverige och den upplysta parlamentariska skaran partier att sätta hårt mot hårt. Snart kan det vara för sent.

7 kommentarer:

  1. Och vad eller vilka i medie-sverige eller ifrån den parlamentariska skaran partier vars lama representanters ända intresse är att sko sig själva har något hårt att sätta emot hårt, nej du det är inte försent bara omöjligt att genomföra med dom verktygen du föreslår.

    SvaraRadera
  2. Homonedvärderande? Det har jag inte hört eller läst om.

    Leslie

    SvaraRadera
  3. Jag skulle också vilja höra mer om den "homonedvärderade" snapsvisan, handlade den om en pojke som kysste en tjej kanske?

    *gäsp*

    SvaraRadera
  4. Att dömma av kommentarsfrekvensen på detta inlägg jämfört med andra inlägg är detta tydligen ett känsligt ämne. Och känsliga ämnen bör i min åsikt ventileras så det känns ju bra.

    SvaraRadera
  5. SD är ju negativa till muslimer och vad muslimer tycker om bögar vet vi ju. Så ni borde ju vara positiva till SD. Fiendens fiende är min vän...

    SvaraRadera
  6. jag fattar inte det det där med "vit makt". Alla länder i väst har väl vit makt i parlament och regering?

    Och olof palme tål väl att skämtas med. Han skrädde ju inte orden själv precis.

    Om jag inte minns fel så fanns det en popgrupp i USA som kallade sig för "dead kennedys".

    SvaraRadera
  7. Sen när blev det en dålig sak at häckla Palme? :S

    SvaraRadera